Koncerti Fatmira Sulejmanija i Divljih jagoda u Brčkom

52

U organizaciji Vlade Brčko distrikta BiH na gradskom trgu u Brčkom će u toku decembra mjeseca biti organizovani praznični koncerti na otvorenom. Naš sugrađanin Fatmir Sulejmani nastupiće 20.12.2019. godine dok će, prema odluci Organizacionog odbora Manifestacije „Čari zime u Brčko distriktu BiH“, Brčake i goste našeg grada u Novu 2020. godinu uvesti grupa Divlje jagode.

Manifestacija „Čari zime u Brčkom“ organizovana je po prvi put, pod pokroviteljstvom Vlade Brčko distrikta BiH, sa štand kućicama u kojima ugostitelji, lokalni restorani i firme nude bogat sadržaj tradicionalne gastro ponude, slatkih delicija, prazničnih suvenira te vina i piva nastalih na području Brčko distrikta BiH.

Osnovne škole, obdaništa, srednjoškolci, kulturna, nacionalna društva i udruženja žena te nevladine organizacije aktivno su se uključili i obogatili svojim aktivnostima program same manifestacije koja će trajati do kraja januara. U narednom periodu, osim koncerata na otvorenom, posjetioce manifestacije očekuje bogat program za najmlađe, humanitarna trka Djeda Mrazova, veče tamburica te drugi značajni sadržaji, kao i otvaranje klizališta na Stadionu malih sportova „Blatuša“.

Detaljan program manifestacije biće objavljuje se svake sedmice, a za sve informacije zainteresovanima su dostupne službene stranice manifestacije na društvenim mrežama:
– FB profil: www.facebook.com/carizime
– Instagram profil: www.instagram.com/carizime

Manifestacija je otvorena na gradskom trgu svaki dan od 17.00 do 21.00 čas.