Ljetnji koncerti u Brčkom

448

Nakon odličnog koncerta beogradske grupe S.A.R.S. na stadionu malih sportova „Blatuša“ u Brčkom, kojem je prisustvovalo više stotina ljudi i koji su više od dva sata uživali u starim i novim hitovima ovog popularnog benda, poput „Buđav lebac“, „Lutka“, „Perspektiva“, „Živim na Balkanu“, „Pepeo“ i drugim, u narednim danima Brčake očekuje još nekoliko ljetnih koncerta na otvorenom.

U okviru manifestacije „Brčansko ljeto – Savski cvijet“, koju finansira Vlada Brčko distrikta BiH, na Trgu mladih u Brčkom u ponedjeljak 20. avgusta od 21:00 čas koncert će održati Lapsus bend iz Kalesije, za koji kažu da je trenutno najpopularniji mladi bend na Balkanu. Postoje više od četiri godine, a brčanskoj publici predstaviće se kroz svoje popularne pjesme “Budalo”, “Hendikepiran”, “Santa leda”, “Lažo” i druge.

U istom terminu i na istom mjestu, dan poslije, u utorak 21. avgusta, koncertni podijum zauzeće naš mladi sugrađanim Tarik Hukičević sa bendom, u čijem izvođenju pjesama uživaju svi oni koji su ga do sada slušali ili ga prate putem društvenih mreža. Ne sumnjamo da će Trg mladih biti potpuno ispunjen, kao i da će brojne pjesme pjevati u glas sa publikom.

Koncertni duh nastavlja se i narednog dana, takođe na Trgu mladih od 21:00 čas, za kada je najavljen nastup dvije lokalne grupe – Apoleon benda i Domino efekta, za koje takođe vjerujemo da će stvoriti sjajnu atmosferu na trgu.

Bina se još neće rasformirati, s obzirom da se novi koncert održava već u četvrtak, a riječ je o nastupu Dejana Matića. Veliku ljetnju sezonu koncerata na otvorenom u okviru brčanske manifestacije „Savski cvijet“, kao i samu manifestaciju, ove godine zatvara koncert grupe Garavi sokak, i to u ponedjeljak 27. avgusta, takođe na Trgu mladih od 21:00 čas.

Reklo bi se – za svačiji ukus ponešto.

Osim koncerata, u narednih desetak dana biće održano i nekoliko promocija knjiga u foajeu Doma kulture u Brčkom, autora Indire Jašarević-Čandić, Bibe Mujačić, Slađane Jovičić i Borisa Marića iz Brčkog.

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime