Škola plesa „Mambo“ Brčko Vas poziva na jednodnevni kurs plesa za odrasle sa Ivanom Mileusnićem

305

Koliko puta ste bili u situaciji da se od Vas očekuje da zaplešete, ali niste znali kako? Bez obzira na to da li želite da postanete novi John Travolta ili samo želite da naučite da plešete da biste se zabavili, treba da znate da nikada nije kasno, poručuju iz Škole plesa „Mambo“ Brčko.

Za svako životno doba ples predstavlja nešto posebno. Za svaki ples postoje određena pravila, po kojima se plesovi razlikuju, ali ono što je zaista važno jeste da vas niko ne ocjenjuje, i sve što treba je da se opustite i prepustite plesnoj čaroliji.

Ipak, ukoliko jeste malo takmičarski nastrojeni, obavezno dođite na jednodnevni kurs plesa za odrasle sa Ivanom Mileusnićem, i zablistajte na sljedećem izlasku u grad, rođendanu, svadbi ili bilo kojem drugom slavlju.

Ivan Mileusnić je najtrofejniji plesač Srbije svih vremena, koreograf poznatih balkanskih muzičkih zvijezda kao i velikih TV show formata kao što su „Tvoje lice zvuči poznato“, „X Factor“ i drugih. Osnivač je plesnog studija „Dare to dance“, živi u Beogradu, a radi svuda po svijetu, gdje ga plesni koraci odnesu.

„Ivan je gost Škole plesa „Mambo“ Brčko u subotu 12.05.2018 godine, kada će i održati jednodnevni kurs plesa za odrasle, a svi koji se odluče da uživaju u ovoj plesnoj čaroliji i sjajnoj prilici, moći će da nauče osnovne plesne vještine i pokrete i prepuste se ritmovima sambe, salse, bachate, rock n roll-a, kao i valcera, tanga i ostalih plesova“, kažu u jedinoj brčanskoj plesnoj školi.

Kurs je otvoren za sve, za one koji ne znaju da plešu uopšte, za one koji malo znaju, ali možda nisu dovoljno hrabri da i to malo pokažu, te za one koji nisu u prilici da dođu sa partnerom, odnosno partnerkom, jer je program napravljen tako da se nauči plesati samostalno. To znači da ćete biti u prilici da stečeno znanje primjenite odmah na bilo kojoj vrsti proslave i uz bilo koju muziku.

Iz Škole plesa „Mambo“ Brčko poručuju da je broj mjesta ograničen, a sve informacije i rezervacije za kurs možete dobiti na telefon 066 401 999, na facebook profilu: Mambo Brcko kao i putem e-mail-a: skolaplesamambo@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku u Brčkom i zaplešite sa Ivanom Mileusnićem.

www.brckodanas.com

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime