Akcijska ponuda kredita Privredne banke Sarajevo

45

Fiksna kamatna stopa cijeli period otplate, bez sitnih slova i skrivenih tekstova.

Banka sa najdužom tradicijom u BiH, Privredna banka Sarajevo, predstavila je novu akcijsku ponudu kredita sa fiksnom kamatnom stopom tokom cijelog perioda otplate. Ova kreditna ponuda kreirana je u skladu sa potrebama stanovništva i privrednika, kojima se omogućava brza i jednostavna obrada kredita, bez sitnih slova i skrivenih tekstova, navodi se u saopštenju Privredne banke Sarajevo.

Vizuelno rješenje za novu akcijsku ponudu kredita prati vrlo jednostavna komunikacija, a planirana produkcijska novčana sredstva su uložena u smanjenje troškova kreditne obrade.

Privredna banka Sarajevo, kao domaća banka sa dugogodišnjom tradicijom i iskustvom najbolje poznaje zahtjeve bh. tržišta i potrebe svojih klijenata zbog čega im osigurava kvalitetne bankarske usluge i brza finansijska rješenja. Kroz različite društveno odgovorne kampanje uspješno doprinosi boljem razvoju društvene zajednice u kojoj djeluje, poručuju iz PBS.

„Poslujemo u skladu sa modernim bankarskim standardima što omogućava lakšu i sigurniju realizaciju finansijskih usluga. Usmjereni smo na komunikaciju koja se temelji na trajnim vrijednostima, povjerenju i transparentnosti, čime doprinosimo zadovoljstvu naših klijenata i zaposlenika,“ izjavio je Kemal Džabija, član Uprave Privredne banke Sarajevo.

Poslovnice Banke nalaze se na 14 lokacija u Federaciji BiH i Distriktu Brčkom.

Više informacija na www.pbs.ba ili u poslovnicama Privredne banke Sarajevo.

Privredna banka Sarajevo – domaća banka sa tradicijom!