Andrea Ćetković Miss Brčko distrikta BiH za 2018. godinu

1003

U hotelu „Jelena“ u Brčkom večeras je održan izbor za Miss Brčko distrikta BiH za 2018. godinu i Brčko Fashion Night.

U takmičenju za izbor najljepše djevojke Brčko distrikta BiH, koja će se takmičiti za Miss BiH za Miss svijeta učestvovalo je 14 djevojaka.

Daliborka Popović, miss fotogeničnosti BiH za 2017. godinu iz Brčkog, uručila je lente prvoplasiranim djevojkama. Odlukom žirija titula Miss Brčko distrikta BiH za 2018. godinu pripala je Andrei Ćetković, prva pratilja miss je Milica Obrenović, a druga pratilja miss Brčko distrikta BiH za 2018. godinu je Ivona Marenić. Članovi žirija su bili Daliborka Popović, Nada Stjepanović i Jasna Pudić iz Brčkog, Ramiz Šadić i Ramo Tučić u ime Direkcije Miss BiH i Mirza Karahasanović mister BiH za 2014. godinu.

Djevojke su pred prepunom salom imale predstavljanja u modelima butika „Just J“ iz Brčkom u casual, poslovnoj i svečanoj varijanti, te je ovo veče ujedno bilo i veče mode u Brčko distriktu BiH, jer su prikazane najljepše i kreacije koje su aktuelne u ovoj modnoj sezoni, a dostupne su damama u ovom poznatom brčanskom butiku.

Program je počeo revijom „10 najljepših miss BiH“ koja je održana u organizaciji modne agencije ABC Models MGMT International u kojoj su učestvovale neke od najljepših djevojaka agencije – Daliborka Popović miss fotogeničnosti BiH za 2017., Ivana Gavrilović miss Brčko distrkta BiH za 2014., Dajana Mišić miss Brčko distrikta BiH za 2016., Lejla Šećerbegović miss FBiH za 2016., Nataša Derikonja zaštitno lice Nivea BH Fashion Week Sarajevo, zatim Leontina Rosić miss Semberije za 2017., i Žanin Pavlović aktuelna miss medija BiH. Program je vodila još jedna ljepotica Ljiljana Krulj miss Republike Srpske za 2013. godinu i miss fotogeničnosti BiH 2013. godine.

Miss Brčko distrikta BiH takmičiće se za titulu Miss BiH za Miss svijeta.

www.brckodanas.com

Prethodni postRadarske kontrole u periodu od 28.05. – 03.06.2018. godine
Sledeći postBrčaku četiri godine zatvora zbog dječje pornografije

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime