BiH Color Festival 20. i 21. avgusta – objavljena imena prvih izvođača

32

Do poslednjeg trenutka bilo je neizvjesno da li će uopšte najšareniji festival u regionu, koji se održava upravo u Brčkom, biti organizovan i ove godine, zbog epidemiološke situacije uzrokovane virusom SARS-CoV-2, ali su organizatori BiH Color Festivala objavili imena prvih izvođača i time otklonili sumnju u održavanje ovogodišnjeg muzičkog spektakla u našem gradu.

“Festival će i ovog ljeta ponuditi mnoštvo sadržaja, za sve posjetioce željne kvalitetnog elektronskog zvuka, te odlične avanture i zabave. Glavnu binu, odnosno Main Stage predvodiće popularna imena iz regiona poput: Divolly & Markward, Vantiz, Vandal Steve, Galoski i Wreckage i mnogi drugi. Za ljubitelje nešto “tvrđeg” zvuka, na Hammer stage-u će nastupiti popularni Marko Nastić, Dejan Miličević i Bokee, kao i druga prepoznatljiva imena elektronske scene u regionu i šire”, kažu u organizaciji festivala.

BiH Color Festival ovog ljeta biće jedan rijetkih događaja koji će simbolizovati povratak života u “normalu”. Budući da je zainteresovanost veća nego ijedne godine do sada, organizatori najavljuju još više boja i nesvakidašnje izglede bina.

“Prvi kontigent ulaznica je već rasprodat. Ne možemo da vjerujemo koliko su se ljudi uželjeli festivala i provoda. Zaista vjerujemo da će ovo biti najbolje izdanje do sada, najviše zbog energije koja se osjeti u vazduhu. Iako su budžeti svih sponzora značajno smanjeni, te pomoć grada još nedefinisana, mi ne odustajemo od ideje da uložimo svu raspoloživu energiju i sredstva u namjeri da se što prije vratimo u stanje u kojem smo bili prije pandemije”, kaže Dražen Zimonjić, novi predsjednik udruženja “BIH Color Festival”.

Peti BiH Color Festival biće održan 20. i 21. avgusta na poligonu za obuku vozača u Brčkom, sa početkom u 18:00 h, a ulaznice možete nabaviti na kupikartu.ba, te svim njihovim prodajnim servisima, kao i u Caffe Vanilla Brčko i caffe bar Hemingvej Bijeljina.