„BILI BRIG“ d.o.o. danas otvara poslovni objekat u Brčkom

1158

Osnovna djelatnost kompanije „Bili Brig“ d.o.o. je uvoz, distribucija i prodaja nekoliko brendova, uglavnom iz kategorije pića. Kompanija je osnovana 1993. godine u Grudama. Danas ima više od 110 zaposlenika koji su prisutni u cijeloj BiH. Sjedište kompanije je u Grudama, a „Bili Brig“ ima poslovnice u Sarajevu, Banjaluci i Brčkom.

„Bili Brig“ d.o.o. je prisutan u Brčkom skoro 10 godina. Kako kažu u ovom preduzeću, prepoznali su strateški položaj Brčkog, dijametralno pozicioniran od Gruda, te su odlučili i da izgrade vlastiti poslovni objekat na ovom području, što je garancija da je „Bili Brig“ dio brčanske ekonomije.

A to su prepoznali i u Vladi i Skupštini Brčko distrikta BiH, te će danas u 14:00 časova na svečanom otvaranju poslovnog objekta „Bilog Briga“ d.o.o. u Plazuljama biti prisutni i gradonačelnik i zamjenik gradonačelnika Siniša Milić i Anto Domić, kao i predsjednik Skupštine Esed Kadrić, te brojne zvanice iz javnog i privrednog života Brčko distrikta BiH i Bosne i Hercegovine.

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime