Četvrta prvenstvena pobjeda u nizu za predpionire Lavova

66

Utakmicom XIV kola protiv ekipe Radnika iz Bijeljine predpioniri KK Lavovi nastavili su takmičenje u košarkaškom prvenstvu Republike Srpske za mlađe kategorije.

Nakon pobjeda protiv ekipa Drina Zvornik, Rudar Ugljevik i Fenix Basket Bijeljina, predpioniri Lavova su, prije svega zahvaljujući odličnoj timskoj igri, upisali još jednu ubjedljivu pobjedu, ovoga puta na domaćem terenu protiv ekipe Radnika iz Bijeljine.

Neizvjesnost i rezultatska klackalica trajali su samo tokom prve četvrtine ovog meča, da bi Lavovi furioznom igrom u drugom periodu, bez primljenog koša (23:0), otklonili svaku sumnju u konačan ishod. Treća i četvrta četvrtina, takođe su rezultatski pripale mladim brčanskim košarkašima uz konstantno uvećanje prednosti do konačnih plus 36 poena razlike. Odlična timska igra i više nego zaslužena pobjeda.

LAVOVI – RADNIK 66:30 (13:12, 23:0, 16:7, 14:11)

Bila je ovo četvrta u nizu prvenstvena pobjeda koja je najmlađim Lavovima omogućila da ostanu u samom vrhu tabele sa skorom od devet pobjeda i pet poraza i ukupno 23 osvojena boda.

Narednog vikenda u okviru XV kola predpioniri, pioniri i kadeti KK Lavovi gostuju u Zvorniku ekipi Zvornik Basketa.