Danas svečano otvorena nova turistička agencija u Brčkom

1405

Agencija „Fly Fly Travel“ danas je otvorena u Brčkom. Ovo je, nakon Sarajeva, druga franšizna poslovnica poznate turističke kompanije u Bosni i Hercegovini.

Vlasnici agencije, odnosno franšize u Brčkom, otvorili su je sa ciljem da stanovnicima Distrikta i svih drugih mjesta u okruženju, pruže mogućnost kvalitetnog izbora prilikom planiranja odmora i organizacije putovanja.


„Fly Fly Travel je agencija koja je lider u svojoj branši, a otvaranjem nove poslovnice u Brčkom nastavljamo sa trendom širenja poslovanja“, rekla je Sanja Milović, brand manager kompanije i pozvala sve zainteresovane građane da posjete njihove prostorije u Brčkom i provjere kakve pakete su pripremili za klijente za sezonu odmora koja je pred nama, ali i sve ostale putničke aranžmane.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrpcu na svečanom otvaranju ovog poslovnog objekta presjekao je gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić. “Turizam je veoma važna grana i nadam se da ćemo u budućnosti više pažnje da obratimo na turizam i na razvoj turizma na prostoru Brčko distrikta,” rekao je Milić.

Agencija „Fly Fly Travel“ u Brčkom ima saradnju sa brojnim tour operaterima sa područja BiH i Srbije, te omogućavaju klijentima da sa njima obiđu čitav svijet.

Radno vrijeme agencije je radnim danima od 09:00 – 17:00 h, a subotom od 10:00 – 14:00 h. „Fly Fly Travel“ Brčko nalazi se u ulici Ljudevita Gaja broj 2 i pozivaju vas da saznate koje pogodnosti nude svojim potencijalnim i budućim klijentima.

www.brckodanas.com

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime