Gradonačelnik darivao prve bebe u 2021. godini

114

Gradonačelnik Brčko distrikta BiH Esed Kadrić darivao je prve bebe rođene u 2021. godini novčanim iznosom od po 500 KM. Prve porodilje u Brčkom u ovoj godini su Slađana Arsenić i Ljiljana Milojević, a bebe su rođene 2. januara.

Gradonačelnik je, uz čestitke porodicama, poručio da grad skromnim poklonom nastavlja tradiciju darivanja prvih beba.

„Sretne porodice su dobile najljepši poklon za novu godinu, a obradovali su i nas prvim stanovnicima naše lokalne zajednice. Želim im mnogo zdravlja i radosti te da uživaju u blagodatima roditeljstva“, poručio je gradonačelnik Kadrić.

Novogodišnji paketići obezbjeđeni i za najmlađe sugrađane

Gradonačelnik je, u skladu sa tradicijom, obradovao i 750 mališana novogodišnjim paketićima i to svu djecu koja pohađaju vrtiće JU „Naša djeca“, štićenike Centra za mentalno zdravlje u Brčkom, učenike odjeljenja djece s poteškoćama u razvoju u Trećoj osnovnoj školi i mališane u humanitarnom naselju Prutače.

„Poštujući epidemiološke mjere, a prije svega čuvajući zdravlje sebe i drugih, ove godine nismo organizovali posjete Bolnici i vrtićima. Bez obzira na to, nadam se da smo obradovali naše stanovnike novogodišnjim poklonima,“ rekao je gradonačelnik Esed Kadrić.

IZVORbrckodanas.com
Prethodni postNe smiruje se zemljište oko Petrinje – jutros opet jak zemljotres
Sledeći postZa nesavjestan rad optuženi članovi UO JP „Putevi Brčko“