Gradonačelnik Milić i Fatmir Sulejmani pozvali sugrađane na večerašnji koncert

52

Gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić i Fatmir Sulejmani najavili su na konferenciji za medije koncert našeg sugrađanina Fatmira koji će biti održan večeras na gradskom trgu od 20.00 časova u okviru manifestacije „Čari zime u Brčko distriktu BiH”.

„Ovo je prilika da se zahvalim Fatmiru na učešću i da pozovem sve naše sugrađane da večeras izađu na trg i da se zajednički dobro provedemo. Neobično nam je drago što je Fatmir izabrao baš ovu manifestaciju da se ponovo pojavi pred svojim sugrađanima”, rekao je gradonačelnik Milić.

Fatmir Sujelmani je rekao da je velika odgovornost nastupiti u svom gradu.

„Velika je odgovornost večeras na meni da nastupam pred svojim ljudima i drugačiji je osjećaj nego kad nastupam negdje drugo. Mi smo spremi, očekujem puno ljudi, a s obzirom da je svaki moj koncert u Brčkom do sada bio posjećen, nadam se da će tako biti i večeras”, istakao je Fatmir.

„Moram da pohvalim ovaj događaj, spominju ga i u Sarajevu, gdje sad živim. Drago mi je da je nešto što se dešava, bez pretjerivanja, privuklo mnogo mladih ljudi i dalo im priliku da se pokažu u nečemu u čemu su dobri, ali i da promovišu svoj biznis. Nadam se da će ova manifestacija postati tradicija”, zaključio je Fatmir.