„Happy Kids Daycare“ – dnevni i produženi boravak za djecu

475

Savremeni način života brojnim roditeljima nametnuo je potrebu za zbrinjavanjem djeteta mlađeg školskog uzrasta prije ili nakon nastave, a taj period je uglavnom u vrijeme kada su roditelji na poslu. Iako su bake i djedovi za mnoge roditelje i djecu tu da pomognu, ipak su česte situacije kada roditeljima prosto nema ko pomoći, a strah ih je, što je sasvim razumljivo, da dijete bude samo kod kuće. Samostalan boravak djeteta po nekoliko sati u toku dana, odnosno pet dana u sedmici, u stanu ili kući, često izlaže dijete mnogim opasnostima, a sa druge strane roditelji osjećaju strah i brigu da li je sve u redu, da li djetetu neko kuca na vrata, da li će dirati električne instalacije ili plin, da li će zaboraviti da zavrne vodu, da li će uraditi zadaću, da neće izaći napolje, da li će se uplašiti grmljavine itd. Sa druge strane, imamo i situacije gdje roditeljima ima ko pomoći u smislu čuvanja djeteta, ali na tome sve ostaje i dječija produktivnost je na niskom nivou.

Da bi se roditeljska briga i strepnja smanjili, pa čak i eliminisali, a dječija produktivnost povećala, „Happy Kids Daycare“ Vam nudi rješenje.

Produženi boravak za dječake i djevojčice uzrasta od šest do 11 godina je organizovana briga o djetetu, koja uključuje vođenje djeteta u školu i/ili dolazak u školu po dijete. Osoblje „Happy Kids Daycare-a“ Vam je na raspolaganju od 07:00 do 17:00 časova, a o vremenu u produženom boravku i terminima preuzimanja djeteta sa svakim roditeljem se posebno dogovaramo.

Produženi boravak jedan je od najkvalitetnijih modela za sistemsko rješenje problema samostalnog boravka najmlađih školaraca kod kuće i/ili odlaska u školu. Jer, iako se ponekad čini da su dovoljno porasli da dio dana budu sami, ipak je ovaj rani školski period vaspitanja i obrazovanja djeteta izuzetno značajan za sticanje dobrih navika, lijepih manira, socijalizacije, a uz to eliminiše se i djetetova i roditeljska briga i strah.

Mi u „Happy Kids Daycare-u“ – dnevnom i produženom boravku sa mališanima radimo na rješavanju domaćih zadataka, čitamo lektiru, razgovaramo o njihovim nedoumicama i problemima, informišemo se, učimo, vježbamo – i sve to na srpskom, engleskom i njemačkom jeziku, te primjenom NTC smjernica rada, ujedno prateći školski plan i program.

Naši vaspitači su pohađali priznate i poznate NTC seminare, te se savremeni način rada sa djecom prožima kroz sve segmente i aktivnosti u “Happy Kids” produženom boravku.

Podijelite sa nama roditeljsku brigu. Omogućite svom djetetu pun život i otkrivanje njegovog punog potencijala kao jedinstvene osobe, razvoj njegovog socijalnog bića kroz druženje i zajednički rad sa drugom djecom i vaspitačima, pripremite dijete za dalje obrazovanje i učenje o tome kako učiti (cjeloživotno učenje).

Cijena boravka u „Happy Kids Daycare“ je izuzetno povoljna, jer je i nama, kao roditeljima, na prvom mjestu želja da mali predškolci i školarci kvalitetno, svrsishodno, kreativno i ugodno provedu vrijeme kada nisu kod kuće, u školi ili na treningu.

Više informacija na:
065 290 031
facebook.com/happykids.brcko
J. J. Zmaja 48, Srpska Varoš, Brčko

sponzorisani članak
www.brckodanas.com

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime