I JP „Komunalno Brčko“ uvelo ograničenja u radu sa strankama

116

Zbog trenutne epidemiološke situacije u vezi sa COVID-19, kao i u skladu sa naredbama i odlukama Vlade Brčko distrikta BiH, JP “Komunalno Brčko” uvelo je privremene mjere rada sa strankama.

Iz ovog preduzeća obavještavaju kupce da šalteri blagajne do daljnjeg rade od 07:00 – 18:00 h radnim danima, subotom do 14:00 h.

„U prostorije blagajne radnici obezbjeđenja puštaju jednog po jednog kupca po šalteru, da bi se kontrolisao broj lica u zatvorenom prostoru, među kojima je razmak od najmanje jedan metar. Pauze u radu šaltera, zbog dezinfekcije, prostora biće organizovane u periodu od 10:00 – 11:00 h i od 14:00 – 15:00 h. Šalter Službe za odnose s kupcima zaprimaće do 13:00 h radnim danima samo zahtjeve za priključke i zahtjeve za izdavanje saglasnosti, koje kupci mogu slati i poštom, a obrazac preuzeti na web stranici komunalno.ba u meniju Korisnički servis – Zahtjevi i obrasci, te slati na adresu Tina Ujevića 66, dok za sva ostala pitanja kupci mogu da kontaktiraju besplatnu info liniju 0800 505 07 ili pošalju mail na pozivni.centar@komunalno.ba“, saopšteno je iz preduzeća.

Takođe, šalter Službe za protokol i administraciju zaprimaće poštu i zahtjeve do 13:00 h radnim danima, a osim na šalterima blagajne, info centra i protokola, u navedene svrhe, do daljnjeg se obustavljaju kontakti sa kupcima (prisustvo trećih lica) u drugim objektima i prostorijama preduzeća, kažu u JP „Komunalno Brčko“.