I u Brčkom se traži Zvijezda maturske večeri

53

Elta televizija i ove godine, šesti put za redom sa nestrpljenjem očekuje novu ZVIJEZDU MATURSKE VEČERI .

„Od ove godine pravo učešća u projektu ostvaruju i maturantkinje sa područja Brčko distrikta, a novina je i to da pratilac maturantkinje koja postane zvjezda matrurske večeri, takođe dobija nagradu koja podrazumjeva, odjelo, košulju, kravatu i cipele“ rekla nam je Jelena Milovanović, glavni kordinator ovog zaista jedinstvenog televizijskog projekta.

„Želja nam je da u prvi plan istaknemo one prave vrijednosti, pamet i ljepotu mladih osoba, na jedan suptilan i šarmantan način“ dodala je Milovanovićeva.

Sve zainteresovane djevojke treba da do 23. marta pošalju prijavu sa dvije fotografije na mail zvijezda@elta-kabel.com i ostvari svoje matursko veče iz snova.

Prijavu preuzmite na sajtu www.eltatv.net. Pobjednica dobija zvjezdani tretman za maturu: haljina, cipelice,torbica, frizura, šminka, manikir, pedikir, automobil sa vozačem, a vrijedne nagrade očekuju svih 20 finalistkinja!

Glasanje na Facebook page-u Elta TV

Sve detalje u vezi ZMV 2016. pratite svakog dana u emisiji Elta televizije “Kafa u 5”

Prijavi se i postani Zvijezda maturske večeri 2016 !!

OVE GODINE PRIJAVU MOGU DA POPUNE I POŠALJU PRIJATELJI ILI PORODICA DJEVOJKE, A REDAKCIJA ĆE KONTAKTIRATI DJEVOJKU ZA POTVRDU UKOLIKO ŽELI DA UČESTVUJE U FINALU ZMV 2016 !

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime