JP Komunalno: Predstavljeno softversko rješenje za upravljanje kadrovima

92

Zaposlenici JP „Komunalno Brčko“ prisustvovali su, u prostorijama preduzeća, prezentaciji softverskog rješenja za upravljanje kadrovima i obračun zarada „HR management sistem“. Prezentaciju su održali predstavnici firme „Tim Systems“ iz Beograda u saradnji sa firmom „Intec“ iz Brčkog.

U pitanju je aplikacija koja omogućava lakše ažuriranje podataka o zaposlenima, mogućnost komunikacije i interakcije u procesima sa drugim zaposlenima te dostupnost dokumentima i podacima.

Prisutnima je predstavljeno idejno rješenje koje bi bilo baza podataka sa detaljnim informacijama o svakom zaposleniku koje uključuju lične podatke ali i podatke o radnom mjestu, radnom stažu, poslovnim putovanjima, godišnjim odmorima, evidenciji prisustva i platama, pritom čuvajući personalne podatke u skladu sa zakonom o zaštiti ličnih podataka.

Takođe, ovom aplikacijom bila bi softverski definisana hijerarhija preduzeća, radna mjesta u okviru kompanije, radne jedinice, odjeljenja i sektori a, kako je istaknuto, sistem daje moćan alat za izvještavanje i analitiku po bilo kojem presjeku odnosno podatku koji se evidentira unutar sistema te sadrži napredne pretrage.

Prezentaciji su prisustvovali pomoćnici direktora JP „Komunalno Brčko“, zaposlenici na rukovodećim pozicijama kao i zaposlenici Službe za ljudske resurse i opšte poslove.

Pomenuti softver prezentovan je našem preduzeću, kao kompaniji sa preko 450 zaposlenih, odgovornoj prema svojim kadrovima čijem se zadovoljstvu i bezbjednosti, putem sistema kvaliteta i internih akata, poklanja posebna pažnja.

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime