Lavovi gostuju u Milićima u okviru VII kola prvenstva Republike Srpske

74

Utakmicama sedmog kola biće nastavljeno košarkaško Prvenstvo Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou PKO Bijeljina Košarkaškog saveza Republike Srpske.

Kadeti, pioniri i predpioniri Košarkaškog kluba Lavovi iz Brčkog, svoje utakmice u okviru VII kola igraju u subotu, 23. novembra u Milićima, protiv istoimene ekipe.

Predpioniri Lavova nalaze se na drugom mjestu prvenstvene tabele sa skorom od četiri pobjede i jednim porazom, dok je domaća ekipa na sedmom mjestu, sa jednom pobjedom iz šest odigranih utakmica.

Pioniri brčanskog kluba sa skorom od tri pobjede i tri poraza trenutno zauzimaju treće mjesto na tabeli, dok njihovi vršnjaci iz Milića sa dvije pobjede i četiri poraza zauzimaju sedmo mjesto prvenstvene tabele.

Kadeti Lavova su trenutno na osmoj poziciji prvenstvene tabele, dok je domaća ekipa trenutno jednu poziciju bolje plasirana.

Sve utakmice biće odigrane u sportskoj dvorani u Milićima po sljedećem rasporedu:
 15:30h predpioniri
 16:30h pioniri
 18:00h kadeti

Pored ovih prvenstvenih utakmica, istog dana u Milićima biće odigrana i prijateljska utakmica između mini basket selekcija ova dva kluba, saopšteno je iz Lavova.