Marko Šešlija iz KK “Lavovi” takođe ide u Italiju

78

Nakon Bojana Karaća, još jedan brčanski “Lav” nastavlja košarkaške korake u Italiji.

Marko Šešlija, dosadašnji kapiten pionirske selekcije Košarkaškog kluba “Lavovi” iz Brčkog, košarkašku karijeru i školovanje nastavlja u Italiji, tačnije u klubu “Mastria” iz Katancara.

Prve košarkaške korake Marko, koji je rođen 2005. godine i trenutno visok 190 cm, napravio je upravo u “Lavovima” 2014. godine. U klubu je igrao za predpionirsku i pionirsku selekciju, a trenirao ga je Aleksandar Bližnjaković.

“Jedan od najperspektivnijih košarkaša u svom uzrastu na ovim prostorima bilježio je odlične partije u prethodnim sezonama u dresu Lavova što nije prošlo nezapaženo. Pored nekoliko klubova iz Srbije i Slovenije koji su pokazali interesovanje, Marko je izabrao klub sa juga Italije gdje će imati izuzetno dobru priliku da u radu sa vrhunskim trenerima kontinuirano napreduje. Marko će se novim klupskim kolegama pridružiti u narednim danima na pripremama za početak nove sezone. Košarkaški klub Lavovi Brčko ovom prilikom se zahvaljuje Marku na svemu što je učinio kao član našeg kluba, i na terenu i van njega gdje je dostojno i na najbolji mogući način predstavljao naš klub, i ovom prilikom mu želi puno sportskih uspjeha u nastavku karijere”, saopšteno je iz KK “Lavovi” Brčko.