Mlađan Stakić iz Modriče „Nektar šampion“ 2017. godine

92

Nakon finalnog takmičenja u brzom ispijanju piva koje je održano u subotu, 9. decembra u pubu Mac Tire u Banjaluci, titulom najbržeg pivopije u RS, BiH okitio se Mlađan Stakić iz Modriče. „Nektar šampion“ za 2017. godinu ostvario je fantastičan rezultat od 5,315 sekundi i osvojio vrijednu novčanu nagradu u iznosu od 3000 KM. Drugo mjesto i nagradu od 2000 KM osvojio je Nemanja Stanišić iz Kozluka koji je bocu Nektara popio za 5,428 sekundi, dok je Dragan Bulić (6,528) iz Prijedora osvojio treće mjesto i nagradu u iznosu od 1000 KM.

„Banjalučka pivara već tradicionalno organizuje takmičenje u brzom ispijanju piva, a ove godine sa posebnim zadovoljstvom naglašavamo činjenicu da smo tokom protekla dva mjeseca zabilježili rekordan broj od čak 1600 takmičara. Zahvaljujemo se svim takmičarima jer su svojim učešćem doprinijeli da se šampionski duh i odlična zabava prenesu širom RS, BiH. Posebne čestitke upućujemo našem „Nektar šampionu“, kao i svim finalistima“, izjavila je PR manager Banjalučke pivare Milka Stanivuković ističući da je konkurencija među pivopijama bila jaka, a borba za „Nektar šampiona“ neizvjesna do samoga kraja.

Sedmi po redu “Nektar šampion” počeo je 10. oktobra ove godine i tokom dva mjeseca takmičenje u brzom ispijanju „Nektar“ piva iz boca od 0,33l održano je u više od 100 lokala u gradovima širom RS, BiH. Veliko finale održano je u Mac Tire pabu u Banjaluci, a za titulu Nektar šampiona takmičile su se najbolje pivopije iz gradova i opština tri velike BiH regije: istok, centar i zapad.

Uz sjajnu atmosferu, na samoj završnici takmičenja koja je upotpunjena nastupom stand up komičara iz Srbije Filipa Ugrenovića, Banjalučka pivara obezbjedila je vrijedne nagrade za sve finaliste, ali i za najsrećnije navijače i goste paba koji su imali priliku da učestvuju u nagradnoj igri.

Sve informacije o pravilima, načinu prijave, kao i o postignutim rezultatima sa takmičenja tokom cijelog Šampionata bili su dostupni na stranici www.nektarpivo.com i zvaničnoj Facebook stranici Nektar pivo.

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime