Mladi par zaražen korona virusom dobro se osjeća

413

S obzirom na veliki broj komentara na društvenim mrežama i dijeljenje informacija putem raznih grupa o tome ko su zaražene osobe korona virusom u Brčkom, na njihovu inicijativu, kontaktirali smo ih i u njihovo ime prenosimo sugrađanima informaciju da su se po povratku u Brčko samoinicijativno izolovali od drugih i da nisu ostvarili kontakt sa trećim osobama, osim sa majkom koja ih je dovezla sa aerodroma, koja je takođe od tog trenutka u izolaciji, te su na njihovo višednevno insistiranje testirani na virus. Rezultate su dobili nakon pet dana, a za sve to vrijeme su samo jedan dan imali blago povišenu temperaturu, te se sada osjećaju dobro i bez ikakvih su simptoma oboljenja od korona virusa.

„S obzirom da smo putovali sa velikim brojem ljudi, htjeli smo da zaštitimo i sebe i druge od daljih kontakata i da utvrdimo da li nas je neko zarazio ili ne. Ponašali smo se odgovorno po povratku kući, prvenstveno zbog naše porodice, a potom i zbog drugih ljudi i izolovali se od svih. Htjeli smo ovo da podijelimo sa vama s obzirom da se širi veliki broj dezinformacija u kojima se pominju naša imena“, rekao je naš sagovornik.

Molimo sve naše čitaoce da se u komentarima suzdrže od iznošenja imena naših sagovornika, jer ćemo ih ukloniti sa stranice, s obzirom da želimo da ispoštujemo pravo na zaštitu ličnih podataka naših sagovornika, a njima zahvaljujemo na odgovornom ponašanju. Takođe, u skladu sa naredbom Kriznog štaba i Policije, zabranjeno je širenje lažnih informacija i izazivanje panike među stanovništvom.