Obustava saobraćaja od Ilićke do Gredica

76

Na osnovu zakonskih ovlaštenja, Policija Brčko distrikta BiH izdala je Rješenje o privremenom obustavljanju i zabrani saobraćaja za sva vozila na relaciji: “Magistralni put M.14.1 od kružnog toka Ilićka do table grada u Gredicama”.

„Privremena obustava i zabrana saobraćaja će se provoditi u periodu od četvrtka 27.08.2020. godine do ponedjeljka 31.08.2020.godine u vremenskom intervalu od 07:00 do 18:00 časova, zbog izvođenja radova rekonstrukcije dionice magistralnog puta M.14.1 od kružnog toka Ilićka do table grada u Gredicama,“ navodi se u saopštenju Policije.

U navedenom vremenskom periodu, saobraćaj će biti preusmjeravan alternativnim putnim komunikacijama – iz pravca Brčkog prema Bijeljini saobraćaj će biti preusmjeravan sa kružnog toka „Ilićka“ saobraćajnicama kroz naselje Ilićka na ulicu prema „Laseru“, kroz „bescarinsku zonu“ i dalje na put R458 (ul. Vukosavačka) i njom do kružnog toka u Potočarima na obilaznicu oko Brčkog, odnosno iz pravca Bijeljine prema Brčkom, saobraćaj će biti usmjeravan na obilaznicu oko Brčkog na kružnom toku u mjestu Gredice.