Pobjeda Lavica u Banjaluci

15

U trećem kontrolnom meču pred sezonu 2021-2022. košarkašice KK “Lavovi” Brčko bile su bolje od ekipe OKK “Feniks” Banja Luka, saopšteno je iz KK “Lavovi” Brčko.

“Prvakinje Republike Srpske za sezonu 2020-2021. u prijateljskoj utakmici odigranoj danas u Banjaluci u dvorani “Centar”, bile su bolje od košarkašica OKK “Feniks” Banjaluka. Brčanke su savladale prošlogodišnje vicešampionke Bosne i Hercegovine rezultatom: 72:68. Najefikasnije igračice u ekipi “Lavova” bile su Ines Babić i Ajla Lević sa po 17 postignutih poena. Ajla se pridružila klubu 21.9.2021. godine i već opravdava ukazano povjerenje”, kažu u klubu.

Za “Lavice” su nastupile još: Milica Đokić 10 poena, Mirela Halilović 12, Jelena Lazarević 12, Sara Đokić 2, Valentina Došić 2, Amila Smajić, Sara Đokić, Adna Okić, Ksenia Vuić, Ana Đokić i Tamara Šarenac .

U prvom pripremnom meču pred premijerni nastup u Premijer ligi Bosne i Hercegovine za žene, košarkašice “Lavova” poražene su od ekipe “Radivoj Korać” u Beogradu, dok su u drugom meču slavile u Tuzli protiv ekipe “StarTz”.