Pobjeda predpionira Lavova protiv Feniksa iz Bijeljine

20

Muška predpionirska selekcija KK „Lavovi“ Brčko danas je izvojevala pobjedu protiv vršnjaka iz KK „Feniks Basket“ Bijeljina rezultatom:

26:12 po četvrtinama (15:0, 5:5, 4:5, 2:2)

Izabranici Sanjina Vidovića pružili su danas mnogo bolju i solidniju igru nego na utakmici prvog kola Prvenstva Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou Područnog košarkaškog saveza (PKS) Bijeljina, ne dozvolivši protivnicima u prvoj četvrtni postizanje nijednog koša.

Prednost domaćeg terena, te igra dječaka koji su propustili prvo kolo, u prvom redu Uroša Arsenića, dala je borbenim predpionirima elana i snage da do kraja utakmice očuvaju rezultatsku prednost i nijednom ne dozvole protivnicima da ugroze rezultat.

„Oni su još jako mladi, najmlađa su takmičarska selekcija u klubu, imamo dosta prostora za unapređenje igre, ali je važno da se poštuju, prate igru, stalno su u pokretu i ne sumnjam da ćemo iz utakmice u utakmicu pokazivati sve bolju i odlučniju i igru i rezultat“, kaže trener Sanjin Vidović.

Za ekipu Lavova nastupili su: Njegoš Šešlija, Uroš Arsenić, Veljko Golić, Vuk Bodiroga, Uroš Božić, Ljubiša Lazendić, Đorđe Obrenović, Vuk Kisić, Sergej Pajić, Mihajlo Zarić, Luka Bogićević i Luka Pejić.

U narednom, trećem kolu, predpioniri i pioniri Lavova gostuju u Zvorniku, gdje igraju protiv domaće ekipe OKK „Drina Princip“.

IZVORwww.brckodanas.com
Prethodni postNa pomolu još jedno kreditno zaduženje Distrikta
Sledeći post38. Susreti pozorišta počinju u četvrtak 18. novembra