Počinje “Pab kviz” treća sezona

38

Već treća sezona … Od četvrtka 21. novembra 2019. godine Balkan pab ponovo postaje stecište ljubitelja kvizova, druženja, dobre zabave, dijeljenja i sticanja novih znanja, nadmetanja i smijeha. Ekipa Pab kviza najavljuje još teža pitanja, još bolje nagrade i još više zabave!

“Koncept kviza je jednostavan – 50-ak pitanja podijeljenih u šest oblasti. Oblasti su opšta informisanost, istorija, geografija, književnost, film i muzika, sport. Na pitanja se odgovara na unaprijed pripremljenim papirima, u dvije runde, sa 15 minuta pauze između njih. Ekipe se sastoje od dva do sedam ljudi. Na kraju večeri, svi odgovori se prikupljaju i boduju, a ekipa sa najviše tačnih odgovora ponijeće laskavu titulu pabovskog sveznalice, uz vrijedne nagrade”, kažu organizatori.

Nagrade u prvom pab kvizu su knjiga “Svaštara” Duška Radovića za prvo, drugo i trećeplasiranu ekipu, dok pobjednici dobijaju i žirafu piva, a drugoplasirana ekipa Balkan platu.

“Učešće u kvizu je besplatno, i uvijek će biti, za sve učesnike. Olovke i papire obezbjeđuje ekipa Pab kviza, dakle takmičari treba da ponesu samo dobro raspoloženje i mnogo znanja. Osnovni cilj je uvijek dobra zabava uz opušteno druženje i smijeh, ali svakako da će se na papirima ispred naših kvozovaca naći i poneko teže pitanje, čisto da bi se atmosfera malo zagrijala. Od zastave Lihtenštajna, preko života Nikole Tesle, do autora Praškog groblja – nema te informacije koja je beskorisna kada je veče za Pab kviz”, kažu tvorci ovog sjajnog i već kultnog zimskog događaja u našem gradu.

Na kraju sezone, ekipa sa najvećim brojem bodova dobija šampionski pehar. Titula pabovskog sveznalice čeka, tako da je na vama da okupite ekipu, napravite najbolju kombinaciju znanja iz raznih oblasti i naravno dobro se zabavite.