Premijer liga BiH: Lavice dočekuju Mladi Krajišnik

15

Nastavak košarkaškog takmičenja u Premijer ligi Bosne i Hercegovine za žene Brčankama donosi utakmicu protiv ekipe “Mladi Krajišnik” iz Banja Luke.

Nakon tronedjeljne pauze, uslovljene reprezentativnim obavezama, košarkašice KK “Lavovi” Brčko u subotu, 20. novembra nastavljaju takmičenje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, utakmicom četvrtog kola na domaćem parketu.

“Protivnik našim Lavicama je ekipa kluba “Mladi Krajišnik” iz Banjaluke, koja u dosadašnjem dijelu prvenstva ima identičan skor kao i naše djevojke, od jedne pobjede i dva poraza. “Malene” su u prvom kolu na domaćem terenu savladale “Igman” rezultatom 84:48, da bi nakon toga uslijedila dva poraza, i to: protiv “Leotara” u Trebinju 45:52 i protiv “Orlova” na domaćem parketu u Banjaluci rezutatom 48:80. Podsjećamo da su naše Lavice na početku takmičenja savladale Feniks iz Banja Luke da bi nakon toga doživjele poraze u Zenici protiv ekipe Čelika i u Banovićima protiv ekipe RMU Banovići”, kaže Boško Vukadinović, predsjednik kluba.

Utakmica narednog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine počinje u subotu u 20:00 časova u dvorani Tehničke škole u Brčkom.

Sudije ove utakmice biće Miljan Šobot, Milan Adamović i Branislav Vranković iz Banja Luke, dok je delegat meča Miodrag Ivanović iz Bijeljine.

IZVORbrckodanas.com
Prethodni postPlavi novembar – mjesec borbe protiv karcinoma testisa
Sledeći postVeliko interesovanje pčelara za javnu raspravu o zakonu o pčelarstvu