Privremena obustava saobraćaja od Bolnice do Gluhakovca

24

Policija Brčko distrikta BiH izdala je Rješenje o privremenom obustavljanju i zabrani saobraćaja za sva vozila na dionici magistralnog puta M.14.1 od kružnog toka Bolnica do table grada u Gluhakovcu u periodu od četvrtka 02.07. do ponedjeljka 06.07.2020. godine.

„Privremena obustava i zabrana saobraćaja će se provoditi u vremenskom intervalu od 07.00 do 18.00 časova zbog izvođenja radova iz projekta “Rehabilitacija dionice magistralnog puta M.14.1 od kružnog toka Bolnica do table grada u Gluhakovcu,” saopšteno je iz Policije.

U navedenom vremenskom periodu saobraćaj će biti regulisan uz korišćenje odgovarajućih barijera ili saobraćajne signalizacije, uz smjernice izvođača radova i uz saglasnost i asistenciju policijskih službenika, te preusmjeravan postojećim alternativnim dionicama i to:
– Dionica 1 – iz pravca grada servisna saobraćajnica kroz Merkator, zatim ulicom Svete Svračeta u pravcu Banja Luke, dok iz pravca Tuzle ulicom Bakije Selimovića i ulicom Osmana Derviševića.
– Dionica 2 – iz pravca grada ulica Banjalučka, zatim ulicama Osmana Derviševića i Mujkići III, dok je iz pravca Tuzle ulicom Bakije Selimovića i ulicom Mujkići III.

Za sva teretna vozila alternativni pravac je obilaznica oko Brčkog.