Produkcija „Bosonoga“ organizuje kasting za statiste u seriji „Kosti“

172

Autori serije i filma „Meso“ tragaju za učesnicima novog projekta.

Producentska kuća iz Banjaluke otvorila je poziv za sve koji žele da učestvuju u stvaranju serije „Kosti“ kao statisti. Poziv je otvoren do 23. januara, a kasting će biti održan 24. i 25. januara u Banjaluci.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti na e-mail adresu office@bosonoga.ba, a dobrodošli su kandidati svih profila i godina. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, datum rođenja, adresu stanovanja, broj mobilnog telefona, te uz ove podatke priložiti jednu ili dvije fotografije. Svi kandidati će potom biti kontaktirani u vezi sa rasporedima kastinga.

Serija „Kosti“ snimaće se u koprodukciji Radio-televizije Srbije i produkcije „Bosonoga“, a predstavlja drugi dio „Banjalučke trilogije“, započete serijom i filmom „Meso“.

Iako se radnja „Kostiju“ i glavna glumačka imena i dalje čuvaju u tajnosti, poznato je da će sve epizode režirati Saša Hajduković. Scenario je napisao Nikola Kolja Pejaković, a direktorica serije je Brankica Janković.

Upravo je ovaj tri stvorio „Meso“, prvu seriju iz Republike Srpske koja je krajem 2017. godine ostvarila milionsku gledanost širom regije, dok je istoimeni film prikazan na festivalima od Montreala i Čikaga do Sarajeva i Niša, dobivši brojne nagrade.

Ako ste ikada poželjeli da se okušate u svijetu filma, osjetite atmosferu filmskog seta ili se pojavite u velikoj regionalnoj seriji, sada imate priliku.