Prvi upisni rok na Ekonomski fakultet Brčko počinje u ponedjeljak 22. juna

102

Ekonomski fakultet Brčko Univerziteta u Istočnom Sarajevu raspisao je Konkurs za upis redovnih i vanrednih studenata na akademsku 2020/2021. godinu u prvom upisnom roku.

Prijave na konkurs počinju u ponedjeljak 22. juna i trajaće do 26. juna 2020. godine. Polaganje prijemnog ispita za upis na prvu godinu akademskih studija zakazano je za srijedu 01. juli 2020. godine u 9:00 časova.

Budući studenti bi trebalo da, za prijavu na konkurs, u studentsku službu fakulteta predaju popunjen obrazac prijave, diplomu o završenoj srednjoj školi i svjedočanstva za sve četiri godine srednjoškolskog obrazovanja, zatim izvod iz matične knjige rođenih i uvjerenje o državljanstvu, te da uplate 60 KM za naknadu troškova za polaganje prijemnog ispita.

Od školske 2007/2008. godine na Ekonomskom fakultetu Brčko organizujue se studij prvog ciklusa na dva licencirana studijska programa: Računovodstvo i finansije i Menadžment, a od školske 2011/2012. godine omogućeno je studiranje i na drugom ciklusu, odnosno master studiju, i to na tri licencirana studijska programa: Ekonomska politika i razvoj, Marketing i menadžment i Bankarski i finansijski menadžment.