Rasprodato prvih 500 promo ulaznica za ovogodišnji BiH Color festival u Brčkom

95

Nešto manje od 100 dana nas dijeli od početka trećeg BIH Color Festivala u Brčkom! Jedinstveni muzičko – scenski festival u regionu ove godine biće održan 27. i 28. jula na poligonu bescarinske zone u Brčkom. Nova produkcija i izgledi bina neće ostaviti ravnodušnim ni najiskusnije partijanere.

Miloš Stankić, direktor BiH Color Festivala, kaže da svi posjetioci ove godine mogu da očekuju odličan zvuk, još bolju rasvjetu i bine koje još nisu viđene na našim prostorima.

“U proteklom periodu smo potpisali ugovor sa Chameleon Rental i odmah smo se bacili na posao. Skice su gotove i jedva čekamo da ih realizujemo. Ovo će dati potpuno novu dimenziju festivalu!”, izjavio je Stankić.

Sve ovo ne bi bilo moguće da festival ne okuplja mnogobrojne posjetioce iz BiH i regiona, kojih je iz godine u godinu sve više. Prvi izvođači na ovogodišnjem festivalu će biti poznati sredinom maja, a bogat festivalski program će biti i ove godine koncipiran na dvije festivalske bine.

Main stage će krasiti velika krila leptira, koji je zaštitni znak festivala. Simbolika je nastala spontano, tako što se na logotipu festivala nalazi leptir koji je prošle godine nestao sa mjesta gdje su se posjetioci fotografisali. Neko ga je “posudio” i više se nije vratio, pa su organizatori ove godine odlučili da se festivalski leptir vrati malo veći nego inače.

Hammer stage je zamišljen u obliku kocki, koje će biti ispunjene rasvjetom. Ovakav koncept je velika novina na našim prostorima, u smislu vizuelnog ambijenta. Hammer stage “leži” na 15 jednakih rezervoara za vodu. Rasvjeta i ozvučenje će takođe biti unaprijeđeni u odnosu na prethodne godine, saopšteno je iz organizacije festivala.

Mnogo pratećih zabavnih sadržaja i više vrsta najkvalitetnijih boja prekriće nebo iznad festivalskog prostora. Koncept festivala se zasniva na grupnom bacanju boja na svaki okrugli sat. Boje imaju međunarodni sertifikat da nisu toksične, pravljene su od prirodnih sastojaka, a osobama koje su alergične na škrob, ne preporučuje kontakt sa bojama.

Festivalske karte možete kupiti na: www.kupikartu.ba i svim njihovim prodajnim mjestima.

Spremajte se za najšareniji festival ovog ljeta u Brčkom.

www.brckodanas.com

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime