Stravičan događaj u Brčkom – M.S. preminuo nakon što je pregažen u Bijeljinskoj ulici

1503

U subotu 16.05.2020. godine u 21:39 časova Policija Brčko distrikta BiH je zaprimila telefonsku prijavu da je u Ulici „Bijeljinska“ jedno lice pregaženo od strane NN vozača. Odmah nakon zaprimanja prijave na lice mjesta su izašli policijski službenici Policije Brčko Distrikta BiH radi vršenja uviđaja, saopšteno je iz Policije.

U saopštenju je navedeno „da je pod još nerazjašnjenim okolnostima teško povrijeđeno lice inicijala M.S. rođen 1983. godine, nastanjen u Brčkom.“

M.S. je nakon ukazane pomoći u bolnici u Brčkom prevežen na UKC Tuzla, ali je, nažalost, tokom prethodne noći, od zadobijenih povreda, preminuo.

O ovom stravičnom događaju je obaviješten i dežurni tužilac Tužilaštva Brčko distrikta BiH, pod čijim nadzorom se preduzimaju potrebne istražne radnje na utvrđivanju svih činjenica u vezi sa događajem, kao i idetifikovanje, za sada, NN vozača i vozila.

Ne navodeći više informacija, u Policiji kažu da će nakon okončanja istražnih radnji javnost biti informisana o svim utvrđenim činjenicama i okolnostima pod kojima se navedeni događaj desio.