U Brčkom se igra 15. Međunarodni rukometni turnir „Lokomotiva CUP“ 2017

219

U dvoranama JU Gimnazija, Tehnička i Ekonomska škola u Brčkom i dvorani osnovne škole u Ražljevu nadomak Brčkog, od 15. do 17. decembra 2017. godine igraju se utakmice 15. Međunarodnog rukometnog turnira „Lokomotiva CUP 2017“..

Turnir je organizovan za tri uzrasne kategorije: juniore, kadete i pionire, a učestvuje 56 ekipa sa oko 1.000 takmičara iz Francuske, Slovačke, Slovenije, Mađarske, Makedonije, Srbije, Hrvatske i domaćina Bosne i Hercegovine.

Tokom tri dana biće odigrano 59 utakmica. Lista učesnika je impresivna i predstavlja pravu malu „mini Ligu šampiona“, kažu sportski poznavaoci. Učestvuju dječaci iz više rukometnih klubova – mađarskog Veszpréma, francuskog Paris Saint-Germaina i Marcqa, makedonskog Vardara, slovenačkog Celja, Ormoža i Krke, hrvatskog Zagreba, Županje i Spačve, slovačkog Tatran Prešova, mađarskog Pick Szegeda, srpskog Partizana i Vojvodine, domaćeg Borca, Slobode, Izviđača i Lokomotive i drugih, među kojima je i osam šampiona svojih država.

Organizator turnira je Rukometni klub „Lokomotiva“ iz Brčkog, predsjednik Organizacionog odbora gradonačelnik Brčko distrikta BiH, dok Organizacioni odbor čine predstavnici Skupštine Brčko distrikta BiH, Savjeta ministara BiH i predstavnici Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske. Generalni pokrovitelj je Vlada Brčko distrikta BiH.

Ko nije u prilici da gleda utakmice, a to želi, organizator je omogućio i 120 sati prenosa uživo iz sve četiri dvorane.

Informacije o žrebu, trenutnom poretku na tabeli i utakmicama uživo možete pronaći na zvaničnoj internet stranici tunira https://lokomotivacup.com/.

www.brckodanas.com

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime