U Novogodišnjoj noći u Brčkom nastupa Željko Samardžić

263

U organizaciji Vlade Brčko distrikta BiH, u Novogodišnjoj noći na Trgu Mladih u Brčkom nastupiće poznati estradni umjetnik Željko Samardžić.

„Na samom početku godine mi nismo imali odvojena sredstva za ovu namjenu, ali smo u komunikaciji s građanima vidjeli da postoji raspoloženje za organizaciju dočeka Nove godine na otvorenom. Smatram da je dobro da Brčko distrikt BiH kao i mnoge druge sredine u BiH ima organizovan doček. Nadam se da će nas i vrijeme poslužiti“, rekao je gradonačelnik i pozvao sugrađane da u što većem broju dođu na Trg Mladih da zajednički dočekamo Novu, 2018. godinu, sa nadom i optimizmom da će biti mnogo bolja nego 2017. godina koja je na izmaku.

Program novogodišnje noći počinje u 21:00 čas nastupom DJ-a, a zvijezda večeri je Željko Samardžić. Za novogodišnji koncert izdvojeno je 50.000 konvertibilnih maraka.

Gradonačelnik Milić će u novogodišnjoj noći pozdraviti sugrađane na Trgu Mladih, ali i obići dežurne službe koje će novogodišnju noć provesti radno i čestitati Novu godinu. Planiran je obilazak Vatrogasne službe, Hitne pomoći, Radia Brčko i Policije Brčko distrikta BiH.

www.brckodanas.com

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime