U subotu obustavljanje saobraćaja zbog Vidovdanske trke

111

Povodom održavanja sportske ulične manifestacije 23. Vidovdanske trke, uz pismenu saglasnost Odjeljenja za javne poslove Vlade Brčko distrikta BiH, Policija Brčko distrikta BiH donijela je Rješenje kojim se odobrava obustavljanje saobraćaja u Brčkom u subotu 22.06.2019. godine u vremenu od 18:00 – 21:00 čas u ulicama gdje se odvija trka.

„Kao alternativni putni pravac za saobraćaj na putu Bijeljina-Brčko i Brčko-Bijeljina, u oba smjera, koristiće se put od preduzeća „Bosnaplod“ Brčko, putnom komunikacijom koja prolazi kroz JP Luka Brčko –  carinskim terminalom do graničnog prelaza i do zgrade Privredne banke Sarajevo u naselju Kolobara“, saopšteno je iz Policije.

Preusmjeravanje, obustava i regulisanje saobraćaja će biti vršeno uz uputstva i regulisanje od strane organizatora trke i pripadnika Policije Brčko distrikta BiH.

“S obzirom da je došlo do izmjene trase trke u odnosu na prethodne godine, posebno ističemo da će se vršiti potpuna obustava saobraćaja na saobraćajnicama u užem dijelu grada, te da će dolaziti i do potpune obustave saobraćaja na regionalnim putevima, kao i na magistralnom putu M14.1 Lončari-Brčko-Bijeljina“, kažu u Policiji i sugerišu svim građanima-učesnicima u saobraćaju, da svoje aktivnosti, odnosno vožnju vozila u gradu, prilagode navedenom vremenu i obustavama, te da se pridržavaju uputa organizatora i pripadnika Policije, kako ne bi dolazilo do nepotrebnih gužvi i zastoja u saobraćaju.