“Vila Bakarni” otvara vrata svojim gostima

580

Na samo 400 metara od užeg centra grada smještena je “Vila Bakarni” koja danas 19. decembra 2017. godine otvara vrata svojim gostima. “Vila Bakarni” odnedavno je dio porodičnog posla poznatih ugostitelja porodice Ristanić, u čijem sastavu se nalaze restoran “Bakarni lonac”, banket sala “Gastro centar” i hotel “Bakarni lonac”. Kompleks Bakarni nalazi se 7 kilometara od centra Brčkog u naselju Plazulje, a od danas ukus i kvalitet bakarnog i u centru Brčkog, na obali Save.

Priča o bakarnom počela je 2004. godine, kada je otvoren restoran “Bakarni lonac”, koji je vrlo brzo došao na glas kao mjesto gdje se dobre jede, gdje je usluga vrhunska i nekako se osjećate kao kod kuće. Nedugo nakon, restoran se počeo širiti i primati sve više gostiju.

U januaru 2013. godine posao je proširen kupovinom objekta koji je adaptiran u banket salu i danas je jedno od najpoznatijih i najljepših mjesta na teritoriji Brčkog i okoline u kojem se organizuju vjenčanja, proslave i druženja. Ambijent je savršen, kako unutrašnji, tako i vanjski, cijena povoljna, a ponuda odlična. Osim standardne ponude, za goste je moguće organizovati i video streaming, odnosno prenos događaja u realnom vremenu, iznajmljivanje kočija, vatromet, vrhunsku rasvjetu i mnogo toga još.

I to nije sve – krajem 2016. godine sa radom je počeo hotel “Bakarni lonac”, smješten odmah uz restoran, a čija je prevashodna svrha omogućavanje smještaja mladencima i gostima na svadbama, ali je idealan i za poslovne ljude, seminare i radionice, jer ima sve potrebne tehničke pogodnosti za realizaciju poslovnih susreta. Neobičnost ovog hotela je i što sobe nose nazive gradova bivše Jugoslavije, te možete spavati u Beogradu, Brčkom, Mostaru, Sarajevu, Zagrebu …

I godinu dana poslije, krajem 2017. godine, tu je “Vila Bakarni”, koja u toplom ambijentu kamena i drveta nosi svoju specifičnu priču, od danas spojenu sa pričom bakarnog. U ovom ambijentu, poručuju vlasnici, možete dočekati i Novu 2018. godinu.

Čestitamo za nove početke.

www.brckodanas.com

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime