Zabavna emisija „Škaljivo“ ponedjeljkom na talasima Radija Brčko

73

Kolege sa Radija Brčko, u saradnji sa Aleksandrom Lizdek i Željkom Lazarevićem, pokreću novi projekat – emisiju „Škakljivo“, koju će svakog ponedjeljka, počev od 25. oktobra, od 20:10 časova uređivati i voditi upravo Aleksandra i Željko.

„Cilj nam je da animiramo radijsku publiku da razgovaramo o predrasudama i taboo temama. Radio je jedini medij koji je opstao u novoj sferi elektronskih medija i naša želja je da ga na jedan zabavan i interesantan način ponovo približimo slušaocima, sa kojima ćemo putem aplikacije viber da komuniciramo tokom živog programa“, kaže Aleksandra Lizdek, magistar solo pjevanja i vječiti zaljubljenik u radio.

„Već u prvoj emisiji govorimo o muško-ženskim odnosima i za temu smo izabrali aktuelnu dilemu: Veza ili šema? Svakako da će biti interesantno šta o ovoj temi imaju da kažu naši slušaoci, koji će svoje komentare slati putem viber aplikacije. Osim zanimljivih tema, svakog ponedjeljka nove, slušaoce očekuje i kvalitetna pop – rock muzika. Važno nam je da istaknemo da su brojni vlasnici brčanskih lokala potvrdili da će emisiju puštati u svojim objektima, a slušaoci iz inostranstva program mogu da prate putem portala www.radiobrcko.ba“, kaže svestrani Željko Lazarević.

Emisija će ići uživo iz studija Radija Brčko, a slušaoci mogu da je prate, i aktivno učestvuju, na poznatim frekvencijama Radija Brčko 92,80, 94,80 i 105,00 MHz.

IZVORbrckodanas.com
Prethodni postAtletski klub “Cross” iz Brčkog organizuje takmičenje u kros trčanju
Sledeći postLavice izvojevale pobjedu na startu Premijer lige BiH