“Zlatni lančić od bižuterije” na sceni Doma kulture

90

Jedan od najpopularnijih glumaca regiona, Andrija Milošević, stiže u Brčko!

Andrija će u brčanskom Domu kulture nastupiti 01. decembra sa svojom monodramom „Zlatni lančić od bižuterije“.

Hit predstava „Zlatni lančić od bižuterije“ rasprodala je već mnogo dvorana i nasmijala mnogobrojnu publiku, a konačno će i Brčaci uživati u priči o muško-ženskim odnosima na balkanski način. Andrijin izraziti talenat, smisao za humor, te vrhunska gluma, uvertira su u nezaboravnu veče, najavljuju organizatori ove predstave, Udruženje Stand-Up BH.

“To je priča o čovjeku koji dolazi u veliki grad u potrazi za srećom. Kako mu ništa ne polazi od ruke, on odluči da će se bogato oženiti i tu kreće surova priča o našoj svakodnevici i mladima koji zbog novca često pristaju na sve. Naravno, sve situacije u kojima se moj lik nalazi su jako smiješne i zabavne“, opisuje zaplet Andrija, šaljući tako najbolju pozivnicu za predstavu.

Monodrama, sa elementima stand-up komedije ima univerzalnu temu, u kojoj se svako može pronaći. Urađena po tekstu Miodraga Mije Karadžića, koji je napisao scenario za čuvenu TV dramu “Đekna još nije umrla, a ka’ će ne znamo”, dok je producent Bata Karadžić.

Ovo je prvi put da se „Zlatni lančić od bižuterije“ predstavlja brčanskoj publici, a karte za ovu hit komediju su već u pretprodaji u Balkan pabu, po cijeni od 15KM.